Cautare

570 de rezultate pentru "aparat dentar" (2.95 secunde)
Isrelienii au mai avut un penalty in minutul 41, dar Lung a aparat. Partea a doua a jocului nu a adus nimic nou in jocul Astrei.
Larisa Andreea Iordache, de ziua sa, a reusit sa se impuna la barna, cu 15,166 p, devansandu-le pe Ferrari (14,433) si Steingruber (13,633), in timp ce la sol, ultimul aparat, Iordache s-a clasat pe locul secund, cu 14,433, dupa Ferrari (14,833) si inaintea americancei Price (14,366).
dubluri pe fiecare aparat, aer conditionat, dulapuri personale. Localizare: sala este situata in incinta complexului Dinamo,sub tribuna bazinului de inot.
Daca se califica, va juca in play-off-ul Ligii Campionilor xxx Adam Kwarasey Larsen (26 de ani, 1,88 m, 85 kg) este portarul care a aparat buturile echipei Stromsgodset Drammen in meciurile impotriva Stelei.
Este vorba despre unul dintre cei mai bogati oameni din Romania, sustine financiar aproape un sfert din uriasul aparat de propaganda basista.
Taras Stepanenko a intervenit si l-a aparat pe Mister. A fost neplacut ce s-a intamplat", a declarat Andriy Pyatov, portarul lui Şahtior.
Penaltyul executat de Dorin Rotariu a fost aparat de Marc. Meciul s-a jucat sub semnul comemorarii lui Patrick Ekeng, fotbalistul lui Dinamo mort pe teren in conditii inca neelucidate in urma cu doua saptamani.
Gazdele au avut o ocazie buna in minutul 25, cand Cojocaru a aparat reluarea lui Nolito.La 8 minute dupa pauza, Reghecampf i-a trimis in teren pe Stanciu si Popa, care nu au reusit insa sa iasa prea mult in evidenta.
Lionel Messi (3, 27, 60), Neymar (50), Andres Iniesta (59) si Luis Suarez (75, 88) au marcat pentru echipa lui Luis Enrique.Celtic Glasgow a avut un penalty in minutul 24, dar sutul lui Moussa Dembele a fost aparat de portarul Ter Stegen.Partida a fost arbitrata de centralul roman Ovidiu Hategan, ajutat de arbitrii asistenti Octavian Sovre si Sebastian Gheorghe, de arbitrii asistenti aditionali Radu Petrescu si Sebastian Coltescu, si de arbitrul de rezerva Radu Ghinguleac.
Andone (38), Maxim (81) - Bogdan Stancu a ratat un penalty (55 - a aparat Grigor Meliksetian). - Bucuresti, Arena Nationala:
Un 0-0 care teoretic era asteptat de foarte multa lume la pauza, un meci intre doi antrenori care nu au dorit sa riste nimic, s-au aparat cu multa ardoare si au aglomerat foarte mult jocul la mijlocul terenului.
Executia decisiva i-a apartinut lui Ivan Rakitic, dar eroul croatilor a fost portarul Danijel Subasic, care a aparat 3 dintre suturile danezilor.
Cei doi portari au aparat cate o lovitura de departajare: Subasici la Smolov si Akinfeev la Kovacici. - Rusia: Akinfeev - Fernandes, Kutepov, Ignasevici, Kudriasov -Samedov (Erohin '54), Kuziaev, Golovin (Dzagoev '102), Zobnin - Cerisev (Smolov '67), Dziuba (Gazinski '79).
FELICITARI nationalei de tineret care a obtinut o victorie uriasa in Portugalia in 9 oameni si cu un penalty aparat de portarul Ionut Radu in minutul 99.
Oaspetii au jucat in inferioritate numerica pe final, Junior Morais fiind eliminat, iar Cristian Balgradean a aparat un penalti. Au marcat Elvir Koljic '50 si Matteo Fedele '72 pentru craioveni, respectiv Renato Kelic '8 (autogol) pentru FCSB.
Arbitrul german a vazut un fault imaginar comis de Sapunaru in careu, dar Tatarusanu a aparat magistral, cu un salt ca de pantera, lovitura de pedeapsa.
Dunarea s-a aparat avansat. De asta a aparut si gafa de la gol. Nu e nicio rusine ca portar sa dai si mingea lunga, mai ales pe un asemenea teren.
Lovitura de gratie a picat in minutul 57, cand, dupa o balbaiala in careul gazdelor, mingea a ajuns la Luchin, acesta l-a servit pe Najib Ammari, iar sutul atacantului n-a putut fi aparat de Pap.
De exemplu, daca am avea o campanie pentru un aparat foto digital am putea alege un OTS mai mare pe site-urile specializate, unul mediu pe site-urile IT si altul mic pe site-urile de stiri.
"Comunitatea celor care folosesc telefoane mobile cauta un aparat care sa aiba o conectivitate foarte mare si pe care sa-l poata folosi atat la birou, cat si acasa", a declarat Pieter Knook, vicepresedinte al Microsoft.
google-analytics.com